Een blijvende mooie herinnering!


Vanwege de privacy zijn de namen van bruidsparen weggelaten.

 

Beste Hans, 
We krijgen zoveel complimenten over jouw bijdrage. Mijn moeder vond het echt zo'n spannend verhaal. 
Je hebt echt een talent om te spreken want op een hele mooie manier met humor heb je alles benoemd.

We hopen dat nog heel veel bruidsparen jou ook kiezen om hun trouwdag een feestelijke tint te geven!
 


Beste Hans,
Wij willen je nogmaals enorm danken voor die prachtige speech! Ik krijg nog allemaal loftuitingen die jouw kant op moeten.

Mijn vader zei: “ik vond de trouwambtenaar vermakelijker dan menig conferencier”.

Magnifique! Hulde! Alle goeds toegewenst van het bruidspaar dat je gisteren in de echt hebt verbonden.
 

 

Een blijvende mooie herinnering!

Wij willen u na jaren nog eens bedanken! Op 3 maart 2003 was u onze BABS.

Wij ontvingen nog van u uw toespraak waarbij u aangaf dat het misschien leuk is om het verhaal nog eens een keer na te lezen. Daarmee hebt u ons een groot plezier gedaan. Eerst had Voorburg het gewonnen van Maastricht, maar uiteindelijk zijn we toch naar het Zuiden verhuisd. En inmiddels hebben wij de, zoals u schreef, donderdag achter de rug, 3 september 2015 waren wij 12,5 jaar getrouwd. Uw toespraak wordt na al die jaren nog steeds gelezen door ons! Bedankt voor uw mooie samenvatting van ons verhaal en bedankt voor de wijze waarop u op onze huwelijksvoltrekking hebt gedaan, een blijvende mooie herinnering!
 

 

Beste Hans, 

Wij willen jou heel erg bedanken voor het verzorgen van onze huwelijksceremonie. Je hebt het op zo een leuke manier gedaan, beter konden wij het ons niet wensen. Ook namens mijn familie bedankt, zij wilden jou nog persoonlijk bedanken maar ik bespaar je alle fanmail J Alle aanwezigen waren ook erg te spreken! Wij hopen dat jij nog vele bruidsparen een mooie dag kan bezorgen en wensen jou ook nog veel geluk en gezondheid toe! Als bedankje heb ik ervoor gezorgd dat de Klassieker dit keer in jouw voordeel is gevallen J) Hartelijke groet.


 

Hi Hans, 

We hebben elkaar kort gesproken na de ceremonie echter ook nog even via deze route. Wij hebben een supermooie en leuke dag gehad. Van begin tot eind. De ceremonie was dan ook precies zoals wij het wilden, humoristisch maar ook de juiste serieuze snaren geraakt. Kortom, bijzonder veel 

dank hiervoor.

 

 

Lieve Hans, we zijn er eigenlijk nog stil van . . . . 

Na een bezoek van “maar” 2 uur wist jij ons leven zo prachtig te beschrijven alsof je er al jaren deel van uitmaakt! De hele ceremonie verliep alsof het jaren was geoefend: op rolletjes! Jouw verhaal en vooral zoals je het bracht zorgden voor vele tranen: zowel van het lachen als van verdriet door de moeilijke omstandigheden. Je bent daar zo respectvol en ook zinvol mee omgegaan!  Wij zullen dit echt nooit vergeten. Dank je wel !!!

 

 

Bonjour Hans

We hope that your are doing well? We wanted to thank you again for this amazing ceremony you did for us. It was perfect and reflected perfectly our personality. Simple, intimiste, funny and sincere. Thank you for this big effort you did to speak French, Carine's family really appreciated that. We can't express our gratitude because there is no words enough to do that. You make our day, a special and very original one. We couldn't hope more...

We send you a beautiful picture of us with you. A great memory for a beautiful day. We send you also a picture of our religious wedding. Everything went amazing! A real dream...

We send you a lot of love and blessings. Thank you for everything...

 

 

Lieve Hans,

Wat hebben wij genoten gister! Wat een prachtige ceremonie!! Echt ontzettend blij mee. 

Heel veel complimenten van onze familie en vrienden! Liefs. 

 

 

Beste meneer Matla,

Nogmaals hartelijk dank voor uw uitmuntende speech! Wij en de gasten vonden het erg leuk om u te horen spreken: niet alleen het verhaal over ons leven, maar hier en daar citaten en ingewikkelde, breinbekende berekeningen van onze trouwdag! Wij hopen dat u het niet erg vond om de ringenceremonie over te slaan in de eerste instantie, het is juist leuk om iets 'grappigs' mee te maken zoals dit. Iedereen vond u een goeie spreker en trouwambtenaar, wij vonden het een eer om door u getrouwd te zijn! Hierbij zenden we de leukste foto's van onze trouwceremonie waar u op staat. Hartelijke groet en het beste met u.

 

 

Beste Hans,

Inmiddels zijn we net terug van vakantie en willen we graag nog even een reactie geven.

Wat heb jij onze trouwdag tot een onvergetelijke dag gemaakt. Tot op de dag van vandaag krijgen we ook van aanwezigen terug dat ze de ceremonie zo mooi, ontroerend en pakkend vonden.

Voor ons heb je "ons verhaal" (dat nou niet bepaald een standaardverhaal is) op geweldige wijze weergegeven. Het was daarnaast een prachtige zonnige dag, waarbij jij je staande hield in de brandende zon, terwijl wij genoten in de schaduw...............respect!

Daarnaast willen we je heel hartelijk bedanken voor het toesturen van de toespraak op papier. We vinden het heel prettig om dit te hebben. We hopen dat je genoten hebt van de bubbels. Nogmaals onze dank voor alles...het prettige mailcontact vanaf het begin, het fijne voorgesprek, de goede voorbereiding, de prachtige ceremonie en dank dat we je hebben mogen ontmoeten als een warm, humoristisch persoon en geweldige spreker.

 

 

Dear Hans,

I wanted to say a huge thank you for making our wedding day so special!

Your speech was wonderful, and the fact that you took the time to translate it into English made my parents feel very welcome and included. We both had a wonderful day and enjoyed every minute of it! We have now arrived in Tokyo and are having a fabulous time! Thank you very much for all of the time and energy you put into preparing for our wedding and for all of your kindness on the day! 

 

 

Beste Hans,

Ons laatste contact is nu bijna 10 jaar geleden, maar de speech tijdens ons huwelijk is nog regelmatig in beeld geweest. Samen met een aantal heerlijke oneliners en anekdotes zo nu en dan.
Ja bijna 10 jaar, wij zijn in ieder geval blij om te kunnen zeggen dat ons Ja toen ook nu nog een stevige ja is. Ondanks de zelfopgelegde werkdruk en de druk die onze zoontjes ons opleggen J
Aangezien we nog steeds van mening zijn dat het leven gevierd dient te worden willen wij ook ons 10-jarig huwelijk vieren. Buiten het feit dat wij het leuk vinden om aan jou te laten horen dat het ons goed gaat zouden wij ook willen vragen of er wellicht een mogelijkheid is om jou binnen deze viering te betrekken. Wij vieren het ‘s-avonds in Den Haag. Wellicht is er een mogelijkheid dat we jou daarbij uit kunnen nodigen om nogmaals een paar woorden te spreken als opening van de avond waarin verder niets anders als een dansje en een bakkie doen centraal staan.
Wij horen graag of hier eventuele mogelijkheden toe zijn.
 

 

Hallo meneer Matla, hoe is het met u?
U heeft ons in 1998 getrouwd en nu willen wij op 21 September 2019, elkaar nogmaals het jawoord geven. Dit moet voor iedereen een verrassing zijn, alleen mijn dochters weten ervan. En wij zouden niks leuker vinden, dat u ons nogmaals trouwt. Het gaat dan in de avond gebeuren, bij ons in de tuin in Leidschendam. Als u kunt en wilt, dan horen wij dat graag. Het is dus een verrassing. Met vriendelijke groet. 1100 Huwelijken!!


Bij het 1000ste huwelijk verscheen er een artikel in het Algemeen Dagblad